Περί του Ιστολογίου

Αυτό είναι ένα ιστολόγιο για ένα από τα πιο σημαντικά όργανα του ανθρωπίνου σώματος, το νεφρό. Στην σελίδα εκείνη μπορείτε να βρείτε κείμενα, συνδέσεις, αξιολογήσεις, και απόψεις σχετικά με νοσήματα του νεφρού, και τα προβλήματα που εμφανίζονται όταν το όργανο αυτό δυσλειτουργεί.

Θα μιλήσουμε για τη χρόνια νεφρική ανεπάρκεια, τις θεραπείες υποκατάστασης νεφρικής λειτουργίας (αιμοκάθαρση, περιτοναϊκή κάθαρση) συμπεριλαμβανομένης και της μεταμόσχευσης αλλά και για γενικότερα ιατρικά θέματα τα οποία απασχολούν τον επιστημονικό τύπο. Λόγω της ιδιαίτερης βαρύτητας των ζητημάτων που σχετίζονται με την υγεία, προσέξτε ότι το ιστολόγιο δεν παρέχει εξατομικευμένες ιατρικές συμβουλές.

Ο διαχειριστής και «υπεύθυνος κατά τον νόμο»
Χρήστος Αργυρόπουλος MD, MSc, PhD
Ειδικός Νεφρολόγος
Διδάκτορας Πανεπιστημίου Πατρών
Διπλωματούχος Αμερικανικού Συμβουλίου Εσωτερικής Παθολογίας και Νεφρολογίας
Μαραθωνομάχων 15-17 Μαρούσι, ΤΚ 151 24

Ο σχολιασμός είναι ελεύθερος και χωρίς μεσολάβηση (moderation) , αν και διατηρώ το δικαίωμα να αφαιρώ εκ των υστέρων σχόλια τα οποία είναι υβριστικά. Αν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ένα σχόλιο (ή και από άρθρο) παρακαλώ ας επικοινωνήσει μαζί μου.

Η ανωνυμία είναι αποδεκτή, απλά σας ζητώ να χρησιμοποιείται το ίδιο ψευδώνυμο στα σχόλια σας για να διατηρούμε ένα προσωπικό χαρακτήρα στον ηλεκτρονικό μας διάλογο.

Advertisements